Meerjaren­onderhoudsplan (MJOP)

Een gestructureerd, overzichtelijk en vooral glashelder plan voor het onderhouden van uw gebouw, dat is wat u krijgt bij Laan35. U kunt bij ons terecht voor een regulier MJOP, een duurzaam MJOP (DMJOP) of een duurzaam MJOP+ (DMJOP+).

Offerte aanvragen

Onze MJOP-oplossingen

MJOP

Op basis van een grondige vastgoedinspectie krijgt u een onderhoudsplan waarop u de komende jaren kunt bouwen en waarmee u comfortabel en zonder zorgen van uw vastgoed kunt genieten.

Lees meer

Inclusief
  • Opgesteld conform NEN 2767
  • Inzicht in het onderhoud voor de komende jaren
  • Conditiemeting voorzien van adviezen en foto’s

DMJOP

Met een duurzaam MJOP krijgt u een onderhoudsplan én een energieadvies. U heeft dan een compleet plan om op een verantwoorde manier te onderhouden en te verduurzamen.

Lees meer

Inclusief
  • Alle voordelen van MJOP
  • Tot 75% van de factuur subsidiabel voor VvE’s
  • Incl. energieadvies (verduurzamingsadvies op gebouwniveau)
Alleen voor VvE's

DMJOP+

Bij een DMJOP+ maken we een interactieve koppeling tussen het onderhoudsplan en ons energieadvies+ en brengen we de kosten voor onderhoud en verduurzaming voor u in kaart.

Lees meer

Inclusief
  • Alle voordelen van DMJOP
  • Incl. energieadvies+ (verduurzamingsadvies op individueel woningniveau)
  • Doorrekening van MJOP in energieadvies

Heeft u al een MJOP? Controleer dan of die nog actueel is.

Het is slim om elke 3 tot 5 jaar uw MJOP te laten actualiseren als u er zeker van wilt zijn dat uw MJOP nog betrouwbaar is. Na een inspectie, een nieuwe conditiemeting en het actualiseren van de prijzen naar het huidige prijspeil is uw MJOP weer volledig actueel.

Offerte aanvragen

Bijzondere of afwijkende projecten

Heeft u een bijzonder vastgoedobject of bent u een belegger met een vastgoedportefeuille? Dan weet u hoe belangrijk het is om inzicht te hebben in uw onderhoudskosten en verduurzamingsmogelijkheden. Ook voor u zetten wij daarom graag onze expertise in.

Gratis subsidieaanvraag VvE

Verenigingen van eigenaren kunnen eenmalig subsidie ontvangen voor het laten opstellen van een DMJOP+ in combinatie met een energieprestatieadvies en eventuele procesbegeleiding. U kunt hierbij profiteren van een subsidie die op kan lopen tot wel 75%. De aanvraag van een dergelijke subsidie kan echter lastig en tijdrovend zijn voor bestuurders van VvE’s. Wij kunnen u dit werk uit handen nemen en het kosteloos voor u aanvragen wanneer u ons daarvoor machtigt.

Professionele begeleiding

Goede plannen zijn belangrijk, maar het resultaat valt of staat met de uitvoering. Laan35 biedt zowel voor het uitvoeren van de onderhoudsplannen als voor het uitvoeren van een verduurzamingstraject professionele begeleiding. Lees verder over de mogelijkheden of neem direct contact met ons op voor een afspraak.

Ook een gestructureerd en overzichtelijk meerjarenonderhoudsplan?

Neem dan contact op met Bart-Jan Burggraaff

020 - 787 0835 Offerte aanvragen