Over Laan35

Visie op vastgoed

Laan35 is een team van enthousiaste en kundige vastgoedinspecteurs en adviseurs die voor u klaar staan. Met nauwe samenwerking en passie voor het vak zorgen wij ervoor dat u het vastgoed weer in optimale toestand kunt houden. Wij hebben verstand van zaken en kunnen u begeleiden met inzicht en bij uitvoering.

Onze bedrijfscultuur is open, persoonlijk en toegankelijk, met optimale kwaliteit voor onze klanten. Goede communicatie is essentieel bij onze werkzaamheden en biedt ons de gelegenheid om een goede relatie aan te gaan met onze opdrachtgevers en de verschillende partijen binnen ons netwerk. Hierdoor zijn wij ook in staat om flexibel te zijn, snel te schakelen en onze klanten goed te informeren.

Hoe het is begonnen

Laan35 in 2014 opgericht door Frederik van der Schuit met de passie om alle vastgoedeigenaren efficiënt en vakkundig te ondersteunen in het verkrijgen van inzicht en het beheren van hun vastgoed.

Hierbij voorzien wij onze klanten met een visie op vastgoed. Dit doen wij door betrouwbare inzichten te leveren die slim en begrijpelijk onderhoud mogelijk maken. Daarbij denken wij altijd met onze klanten

De afgelopen jaren is laan35 als jonge organisatie gegroeid. Elk jaar zijn wij sterk gegroeid in het aantal klanten en zijn nog steeds groeiende. Hier zijn wij uiteraard ook zeer trots op!

Vastgoedadvies op maat

Voor onze klanten slaan wij een brug tussen complexe vraagstukken in onderhoud en goede uitvoering. Dit doen wij door het geven van slim, begrijpelijk en op maat gemaakt advies, afgestemd op de specifieke situatie waar de klant zich in bevindt.
Laan35 adviseert en begeleidt u graag in het onderhouden, verbeteren en verduurzamen van vastgoed. Bij ons kunt u terecht voor een Meerjarenonderhoudsplan (MJOP), Duurzaam Meerjarenonderhoudsplan (DMJOP), Consultancy, Voorbereiding en toezicht, Technisch beheer en Verduurzaming.

Hoe bereiken we dit?

Onze kracht ligt in ons team van ambitieuze specialisten. Met de juiste kennis, ervaring en de juiste competenties voorzien wij onze klanten in op maat gemaakte advies. Onderling en met onze klanten werken we graag nauw samen en bieden wij de benodigde flexibiliteit hierin. Bij Laan35 tellen beloften en afspraken. Dit betekent óók betrouwbare nazorg voor een succesvolle afronding en een langdurige relatie.

In een wereld waar vastgoedonderhoud steeds complexer wordt willen wij u graag voorzien van onze expertise voor minimale risico’s en een maximaal resultaat voor het vastgoed. Als team laten wij ons elke dag inspireren door nieuwe manieren waarop wij ons zelf en onze diensten verder kunnen ontwikkelen. Dit doen wij om onderhoud zo inzichtelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Onze specialisten staan graag klaar voor al uw vragen. Neem gerust contact met ons op of plan vrijblijvend een adviesgesprek in.
Contact opnemen

Onze kernwaarden

Betrouwbaar

Met de juiste kennis, ervaring en competenties voorzien wij onze klanten in accurate inzichten en adviezen. Hierin blijven wij ons ontwikkelen door ervaring en scholing voor betrouwbaar en op maat gemaakt advies.

Ambitieus

Zonder passie geen goed resultaat! Door inventief te zijn en naar de toekomst te kijken raken wij geïnspireerd en gemotiveerd. Wij streven ernaar onszelf en onze dienstverlening continue te verbeteren. Dit is ook wat ons de afgelopen jaren heeft laten groeien als team en bedrijf.

Klantvriendelijk

Met aandacht voor het uiteindelijke resultaat en doel, ondersteunen wij onze klanten met het maken van de juiste keuzes. Door betrokken te zijn voorzien wij onze verschillende klanten in de juiste behoefte en gemak. Wij hechten veel waarde aan een goede relatie en hebben daarom een goed netwerk aan fijne en trouwe klanten opgebouwd.

Erkenningen en certificeringen

De inspecteurs van Laan35 zijn goed opgeleid en werken aan de hand van de juiste methoden. Daarnaast blijft Laan35 als team en bedrijf investeren in zijn vakkundigheid, expertise en ervaring om u te kunnen blijven voorzien van waardevolle inzichten en advies waar u op kunt bouwen.

Meer informatie over onze kwaliteiten?

“Door de heldere communicatie en door het punctueel nakomen van afspraken werken wij graag met Laan35 samen.”
Vincent Pieters – Directeur Centiss B.V. Vastgoed Management en VvE beheer – Goes / Rotterdam / Muiden
020 - 787 0835 Offerte aanvragen