Over Laan35

Laan35 zorgt dat wonen geen werken wordt

Wie zijn wij?

Laan35 ondersteunt gemeenten, woningcorporaties, VvE-beheerders, vastgoedeigenaren en VvE-bestuurders bij kritisch en grondig vastgoedonderhoud. Onze jonge, enthousiaste en kundige vastgoedinspecteurs controleren de conditie van (woning)complexen en stellen aan de hand van de visuele inspectie een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op.

Wij gaan in gesprek met opdrachtgevers én bewoners/gebruikers over de noodzaak en de planning van de uit te voeren werkzaamheden. Door de juiste informatie te verstrekken zorgt Laan35 ervoor dat de opdrachtgevers hun vastgoed perfect kunnen onderhouden.

Vrijwel elk type vastgoed is al eens door ons geïnspecteerd en voorzien van een MJOP. Van appartementencomplexen tot bedrijfspanden, van nieuwbouw tot en met eeuwenoude panden; wij brengen onze ervaring graag in de praktijk om een grondig en op maat gemaakt MJOP op te stellen.

Het jonge team van Laan35 bestaat uit betrokken en passievolle medewerkers en een meewerkend directeur. We zijn allemaal minimaal HBO-geschoold. Ons moderne kantoor is gevestigd nabij de NDSM-werf, een inspirerende locatie op steenworp afstand van station Amsterdam Centraal.

Wij zijn trots op onze kwaliteit en overtuigen u daar ook graag van!

Laan35 is aangesloten bij Vastgoed Management Nederland.

Neem contact met ons op

 

De directeur aan het woord

In 2014 heb ik Laan35 BV opgericht. Binnen Laan35 houd ik mij bezig met communicatie, marketing en aansturing. Als directeur van Laan35 sta ik garant voor kwaliteit. Ik sta open voor nieuwe ontwikkelingen en ideeën in de branche en zoek daarbij altijd mensen die willen meeontwikkelen op dat vlak.

Ik zet mij in om samen met onze medewerkers het onderhoud van uw complex of bedrijfspand in de juiste banen te leiden. Dat doen we door altijd positief bezig te zijn met ontwikkeling en groei. Zo zorgen we ervoor dat Laan35 u echt helpt. Niet voor niets is onze slogan ‘Laan35 zorgt dat wonen geen werken wordt’.
Frederik van der Laan

Frederik van der Schuit
Directeur en Technisch Consultant bij Laan35

“Door de heldere communicatie en door het punctueel nakomen van afspraken werken wij graag met Laan35 samen.”
Vincent Pieters – Directeur Centiss B.V. Vastgoed Management en VvE beheer – Goes / Rotterdam / Muiden