Consultancy

Inrichting en ondersteuning bij alle software voor vastgoedbeheer. Efficiënt en geautomatiseerd.

Welke software moet u gebruiken voor optimaal portfoliobeheer of vastgoedmanagement en hoe werkt deze software?

Een goede kennis van software of systeem bij het beheren van vastgoed is tegenwoordig van groot belang en zal in de toekomst alleen maar belangrijker worden. Bij de juiste toepassing van deze software kan immers efficiënter worden omgegaan met de planning en uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden. Het is echter niet vanzelfsprekend hoe deze tools precies werken. De toepassing van deze software kan een nieuwe uitdaging zijn.

Of het nou een museum, zorginstelling, scholengemeenschap, bedrijfspand, gemeentepand of een ander gebouw is waar onderhoudswerkzaamheden noodzakelijk zijn, ondersteunt Laan35 u met deze vastgoedbeheersoftware bij vastgoedmanagement en planning. Hierbij is het van belang dat de uitvoering van deze werkzaamheden zo optimaal mogelijk verlopen, zodat u hier geen omkijk meer naar hoeft te hebben.

Laan35 biedt u de kennis en ervaring aan die bij kunnen dragen aan de uitvoeringsfase en de software die hierbij hoort. Hierbij ontvangt u aansluitend advies over de uit te voeren onderhoud. Laan35 ondersteunt u in het uitvoeren van uw planning in het desbetreffende jaar, waarbij het ook mogelijk is om deze software voor u te beheren. Onze ervaren specialisten zorgen ervoor dat uw kennis over de softwareprogramma’s niet achter loopt.
Contact opnemen


Aanpak Laan35

Laan35 gaat graag de samenwerking met u aan! Onze medewerkers kunnen u op afstand ondersteunen in het proces van onderhoud en planning. Met jarenlange ervaring en kundige specialisten die elke dag actief zijn met deze software, kan dit systeem helemaal naar wens voor u worden ingericht. Daarnaast plannen wij uw werkzaamheden op een slimme manier in zodat u ook onnodige kosten kunt voorkomen. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar. Door gebruik te maken van deze optie bent u in staat om ons enkel in te zetten wanneer u hier behoefte aan heeft en hoeft u zich geen zorgen te maken over gebrek aan kennis van deze software. Op tijdelijke basis staan onze adviseurs volledig tot u beschikking waarna u aan het einde van de rit ook volledig bent voorzien van de juiste kennis en expertise om zelfstandig uw onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.


Uw voordelen bij Laan35 op een rijtje

  • Uitgebreide kennis over software en systemen voor vastgoedmanagement zoals O-prognose, Axxerion of Planon
  • Begeleiding in de werkzaamheden en aanvullend advies;
  • Onze specialisten zijn binnen handbereik waardoor u bespaart op de zoektocht;
  • Tijd en ruimte om te kunnen focussen op uw core business en werkzaamheden;
  • Bijstelling van onderhoudsplan naar uitgevoerde en uit te voeren werkzaamheden;
  • Altijd actuele inzichten van informatiestromen en staat van vastgoed.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van software en begeleiding? Neem gerust contact met ons op of plan vrijblijvend een oriënterend adviesgesprek in. Wij nemen het allemaal graag met u door.

Overige oplossingen

(Hellende) dakeninspecties

Een overzicht van al uw onderhoudswerkzaamheden, kosten en duurzaamheidsambities.

Duurzaam meerjarenonderhoudsplan

Een overzicht van al uw onderhoudswerkzaamheden, kosten en duurzaamheidsambities.

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Weet wanneer en waarom u welk onderhoud moet uitvoeren met het meerjarenonderhoudsplan van Laan35.
Dak isloatie

Verduurzamings-advies

Toekomstbestendig en kostenbesparend.

Voorbereiding en toezicht

Goede voorbereiding, begeleiding en afronding. Wie voor Laan35 kiest, gaat voor gemak en nazorg.

Technisch beheer

Bewaking en beheer van alle dagelijkse en projectmatige onderhoudswerkzaamheden.
020 - 787 0835 Offerte aanvragen