Vastgoedmanagement

Lees hier wat vastgoedmanagement inhoudt en kom te weten hoe dit samen komt met een meerjarenonderhoudsplan.

Vastgoedmanagement

Vastgoedbeheer gaat niet alleen over technisch onderhoud. Verduurzamen van vastgoed wordt steeds belangrijker en gebouwen moeten ook met de tijd meegaan. Dit alles maakt vastgoedbeheer complex. Wij, Laan35, weten alles van vastgoedbeheer en –onderhoud en nemen meer en meer vastgoedbeheerders de technische kant hiervan uit handen.


Wat Laan35 doet

Laan 35 houdt zich al jaren bezig met de technische kant van vastgoedmanagement. Deze is op te delen in:

  • Inventarisatie van het planmatig onderhoud
  • Zorgen dat dit planmatig onderhoud goed en volgens planning uitgevoerd wordt
  • Serviceonderhoud

We werken efficiënt en doen dit met een vaste en betrouwbare pool van uitvoerders.


Vastgoedmanagement en het MJOP

Vastgoedeigenaren en –beheerders zijn gebaat bij een meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Elk gebouw heeft vroeg of laat onderhoud nodig. Veel onderhoud is vooraf bekend en goed in te plannen. Met een MJOP ligt er voor uw gebouw de komende tien tot 25 jaar een onderhoudsplan. Het MJOP maakt Laan35 op basis van een inspectie. In het plan worden de geschatte onderhoudskosten en vanzelfsprekend een toelichting opgenomen. Het MJOP is een rapport over de technische staat van uw pand, die u een richtlijn geeft van het te verwachten onderhoud en de kosten.

Vraag een voorbeeld MJOP aan

De uitvoering van het planmatig onderhoud

Het is prettig voor vastgoedbeheerders om een MJOP te hebben, de planning geeft houvast en ook financieel heeft u meer grip. Het team van Laan35 is ervaren en bedreven in het maken van langjarige onderhoudsplannen. Vervolgens moet het geplande onderhoud worden uitgevoerd. Hiervoor werkt Laan35 samen met een uitgebreid netwerk van aannemers en andere uitvoerders. Deze partijen zijn geselecteerd op kwaliteit en werken marktconform. Inmiddels hebben wij zoveel ervaring met renovaties en onderhoud, dat wij goed kunnen beoordelen welke aannemer het beste past en of deze de werkzaamheden correct uitvoert.


Serviceonderhoud

Soms moet er acuut iets gerepareerd worden, dat niet kan wachten tot het volgende geplande vastgoed onderhoud. Hiervoor is Laan35 zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Wij pakken uw vraag op en zorgen ervoor dat de klus direct geklaard wordt.


Laan35. Voor elke vastgoedbeheerder

Verenigingen van Eigenaren, museum- en parkeergaragebeheerders, gemeentes, zorginstellingen en andere vastgoedeigenaren hebben baat bij de diensten van Laan35. Voor vastgoedbedrijven in ontwikkeling helpen onze meerjarenplanningen, met de nadruk op onderhoudswerkzaamheden op lange termijn, in het voorkomen van verrassingen in het technisch beheer. Daarnaast wordt het verduurzamen van gebouwen steeds vanzelfsprekender. Denk aan isolatie, of de installatie van zonnepanelen of warmtepompen. Voor vastgoedeigenaren en –beheerders die daarmee aan de slag willen, maken wij een DMJOP, waarbij de D voor Duurzaam staat. Wilt u eens bespreken wat wij zoal voor uw vastgoed kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.


Wij zijn Laan35. Wie bent u?

Wij zijn Laan35. Ons team bestaat uit experts, ieder op hun eigen specifieke gebied. Iedereen is VCA-gecertificeerd en als bedrijf hebben we ook meerdere erkenningen en certificeringen. We hebben een visie op vastgoed en delen die graag met u. Ons grote netwerk van vastgoedonderhoudsbedrijven deelt deze visie. Dit betekent voor u een gegarandeerde kwaliteit voor een eerlijke prijs. Hierbij is ons uitgangspunt first-time fix: het onderhoud wordt in een keer goed en professioneel uitgevoerd.

Wat zijn uw vragen op het gebied van (duurzaam) vastgoedbeheer? Waar loopt u tegenaan, waarvoor zoekt u een oplossing? Bel of mail ons voor een kop koffie en een kennismaking. En stel vooral uw vragen. Wij kijken ernaar uit!

Vraag een voorbeeld MJOP aan

MJOP voorbeeld

Onze medewerkers zijn kritisch en gepassioneerd over hun werkzaamheden. Laat ons u informeren over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hierbij ook een voorbeeld MJOP.

020 - 787 0835 Offerte aanvragen