Erkenningen en certificeringen

 

Algemene Woning Keuring (AWK) – BRL 5021

Laan35 is volgens het procescertificaat van de SKW Certificatie, gecertificeerd conform de BRL 5021. Deze certificering draagt bij aan het verhogen van de kwaliteit van de woningvoorraad aan de hand van een erkend keuringsstandaard voor woningen en (delen van) woongebouwen.


NEN 2767 – Conditiemeting

Een conditiemeting wordt bij Laan35 volgens de Norm NEN 2767 uitgevoerd. Hiermee kan de technische staat van bouw- en installatieonderdelen beoordeeld worden. Op deze manier kan gestuurd worden op prestatie-eisen, zodat inzichtelijk wordt gemaakt welke gebreken en risico’s er aanwezig zijn. Aan de hand van deze input kan risicogebaseerd worden bepaald welke onderhoudsactiviteiten van het vastgoed wellicht een prioriteit vormen. Zo is er meer grip op de technische staat, risico’s en kosten op lange termijn.


ISO 9001:2015 – kwaliteitsmanagement

Laan35 is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Hierbij wordt zorgvuldig aandacht besteed aan kwaliteitsmanagementsystemen die organisaties verplicht hun processen te beschrijven, analyseren, meten en continue te verbeteren. Dit stelt ons in staat om continue onze processen te verbeteren en zo aan klanttevredenheid, kwaliteit en verbetering te werken. Op deze manier bent u bij Laan35, aan de hand van deze maatstaaf, gegarandeerd voorzien van de juiste transparantie, betrouwbaarheid en kwaliteit.


BRL 9500-02 / NTA 8800-BENG – Maatwerkadvies/ Energieadvies

Laan35 voorziet haar klanten in maatwerkadvies conform de Beoordelingsrichtlijn (BRL) 9500, deel 02 oftewel de NTA8800 zoals dit vanaf 1 januari 2021 heet. Dit is een advies dat afgeleid is uit een Energie Prestatie Advies, namelijk de EPA-W en EPA-U. Dit doet Laan35 door samenwerking en de inzet van gekwalificeerde en gediplomeerde adviseurs. Volgens het EPA krijgt u advies over verbetermogelijkheden van bouwkundige en installatietechnische voorzieningen.


VCA-gecertificeerde medewerkers

De medewerkers van Laan35 zijn betrouwbaar en allemaal VCA-gecertificeerd. Dit betekent dat onze medewerkers voldoen aan alle wetgeving op het gebied van veiligheid en ook in staat zijn onveilige situaties te herkennen tijdens de werkzaamheden. Hierdoor kunnen wij u de juiste inzichten en vakmanschap bieden én dit ook nog eens iedere dag weer veilig en gezond doen.

Meer informatie nodig?

Heeft u meer informatie nodig over onze kwaliteiten of mist u informatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.
Wij vertellen u graag meer over onze kwaliteiten en werkwijze.

Contact opnemen

020 - 787 0835 Offerte aanvragen