Meerjarenonderhoudsplan Amsterdam

Bent u opzoek naar een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) in Amsterdam? Wij helpen u graag verder. Dagelijks voeren wij inspecties uit in Amsterdam, mede omdat wij hier gevestigd zijn. Wilt u graag meer informatie over bouwkundige inspecties of bouwkundige rapporten (MJOP)? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Betrouwbare inzichten in de staat van het gebouw zijn essentieel voor goed onderhoud. Voor u is het belangrijk om zekerheid te hebben over de kosten van onderhoudsactiviteiten, zodat u het vastgoed in stand kunt houden of zelfs kunt verbeteren.

Laan35 is gespecialiseerd in het maken van een MJOP. Aan de hand van een bouwkundige inspectie wordt het vastgoed geïnspecteerd. Daarbij wordt volgens de NEN2767 conditiemeting, de conditie van alle bouwdelen in het gebouw beoordeeld. Hieruit volgt een bouwkundig rapport waar de bevindingen in staan. In het rapport worden de conditiescores van alle bouwdelen van het gebouw nader toegelicht. Dit gebeurt aan de hand van duidelijke foto’s, een kostenindicatie en slim advies over welke bouwdelen wellicht direct onderhoud nodig hebben. Op deze manier bent u in staat om risico gestuurde beslissingen te maken, gaat u goed geïnformeerd op pad en staat u geen verassing in de weg.


Waarom een meerjarenonderhoudsplan bij Laan35?

  • Risicogestuurde en economisch verantwoorde investering;
  • Geen onaangename verassingen bij onderhoud en kosten;
  • Financieel voorbereid met betrouwbaar inzicht voor begroting;
  • Goed onderhoud voor optimale beleving en leefomgeving;
  • Oplossing bij complexe onderhoudsvraagstukken;
  • Overzicht van de gebreken in het vastgoed;
  • Geen achterstallig onderhoud.

Duurzaam meerjarenonderhoudsplan (DMJOP)

Daarnaast biedt Laan35 een duurzaam meerjarenonderhoudsplan aan. Dit is een afgeleide van een meerjarenonderhoudsplan. Hierbij wordt een energierapport inclusief verduurzamingsmaatregelen aan worden toegevoegd uit een Energie Prestatie Advies (EPA). Voor VvE’s vraagt Laan35 ook nog eens de subsidie gratis aan.


Rondom Amsterdam

Uiteraard kunnen wij u ook in gebieden in de buurt van Amsterdam ondersteunen bij het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan of duurzaam meerjarenonderhoudsplan. Woont of werkt u bijvoorbeeld in Purmerend, Alkmaar, Heemskerk, Amstelveen, Zaandam, Muiden of Schiphol? Dan kunt u ook bij ons terecht voor al uw onderhoudsvraagstukken.


MJOP voorbeeld

U kunt alsnog contact opnemen met een van onze adviseurs voor een bouwkundige keuring en meerjarenonderhoudsplan. Bij onze offerte ontvangt u ook een voorbeeld MJOP.
Contact opnemen

020 - 787 0835 Offerte aanvragen