Subsidiecalculator

Bereken welk subsidiebedrag de VvE kan krijgen voor een DMJOP of energieadvies

Als VvE kunt u profiteren van de Subsidieregeling verduurzaming voor Verenigingen van Eigenaars (SVVE) vanuit de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO). Met deze subsidie kunt u een aanzienlijk deel van de kosten voor het energieadvies of DMJOP van Laan35 vergoed krijgen. Om u te helpen bij het inschatten van de subsidiehoogte, hebben we een handige calculator ontwikkeld!

Met behulp van onze calculator berekent u eenvoudig de maximale* subsidiehoogte voor het energieadvies voor uw VvE. Door in onderstaande tabel de juiste gegevens in te vullen bij het product dat u heeft afgenomen of wilt afnemen, wordt automatisch het subsidiebedrag getoond. Het subsidiebedrag dat getoond wordt, kunt u als het ware van het factuurbedrag inclusief de btw aftrekken.

DMJOP of DMJOP+
Energieadvies of Energieadvies+
Uit hoeveel woningen bestaat de VvE?
Wat is het factuurbedrag incl. btw?
Subsidiebedrag
€ 0,00€ 0,00
Te betalen na subsidie
€ 0,00€ 0,00

Haal meer uit verduurzaming

Bij Laan35 begrijpen we het belang van duurzaamheid en energie-efficiëntie voor VvE’s. Daarom bieden wij VvE’s energieadviezen en DMJOP’s aan die specifiek zijn afgestemd op hun behoeften. Daarnaast bieden wij VvE’s ook totale begeleiding in het verduurzamingsproces met onze verduurzamingsbegeleiding. Lees meer over onze diensten of neem meteen contact op voor een afspraak.

*het daadwerkelijke subsidiebedrag is afhankelijk van de voorwaarden die vermeld staan op de site van de RvO. Hier vindt u ook de methodiek achter de berekening van het maximale subsidiebedrag terug. De bedragen op deze pagina dienen slechts ter indicatie en kunnen, afhankelijk van de actuele subsidiebedragen en voorwaarden van de RvO, afwijken.

020 - 787 0835 Offerte aanvragen