Energieadvies

Toekomstbestending en kostenbesparend

Als vastgoedeigenaar, -beheerder of VvE wilt u graag uw gebouw verduurzamen. Welke mogelijkheden heeft u? Wat is de juiste volgorde en het geschikte tijdspad dit uit te voeren en op welke termijn kunt u uw investering terugverdienen? Kortom, waar moet u beginnen? U begint met het energieadvies van Laan35.

Wat staat er precies in ons energieadvies?
Het energieadvies van Laan35 geeft u een compleet inzicht in de bouwkundige en installatietechnische verbetermaatregelen die u op gebouwniveau kunt nemen om uw vastgoed te verduurzamen. Een hele mond vol, maar dan weet u ook meteen waar u aan toe bent.

Met ons advies weet u precies welke mogelijkheden u heeft om uw gebouw te verduurzamen, wat de bijbehorende investeringskosten zijn en wat de terugverdientijd is. Dat laatste berekenen wij op basis van uw verwachte energieverbruik.
Waarom heeft u een energieadvies nodig?
Een energieadvies is in veel gevallen noodzakelijk omdat de mogelijkheden, de aanvraagprocedures en wet- en regelgeving rondom verduurzaming zeer complex zijn geworden in de afgelopen jaren. Onze adviseurs kunnen de aanvraagprocedures echter dromen en kunnen u perfect helpen bij het opstellen van een gedegen, weloverwogen plan van aanpak. Ons energieadvies stelt u in staat om weloverwogen beslissingen te nemen over de verduurzaming van uw gebouw. Wij stellen ons advies op na een inspectie op locatie en maken het advies altijd op maat voor uw gebouw. Hierdoor geven wij u nauwkeurig inzicht in de verduurzamingsmaatregelen waarmee u uw gebouw daadwerkelijk kunt verduurzamen en kosten kunt besparen.

Wilt u professioneel advies over wat de beste manier is om uw gebouw te verduurzamen?
Neem dan zo snel mogelijk contact op met Bart-Jan Burggraaff.

Bent u beheerder van een VvE? Kies dan voor verduurzamingsbegeleiding.
Voor VvE’s is het opvolgen van het energieadvies niet eenvoudig. Sterker nog, volgens de overheid is de complexiteit van het verduurzamingstraject een van de belangrijkste oorzaken dat het verduurzamen van VvE’s vastloopt. Gelukkig kunnen wij u helpen. Als u wilt dat wij erop toezien dat het energieadvies volledig, kwalitatief en tijdig wordt uitgevoerd, dan kunt u gebruikmaken van onze dienst verduurzamingsbegeleiding.

Gratis subsidieaanvraag VvE
VvE’s kunnen eenmalig subsidie ontvangen voor het laten opstellen van een energieadvies. U kunt hierbij profiteren van een subsidie die op kan lopen tot wel 75%. De aanvraag van een dergelijke subsidie kan echter lastig en tijdrovend zijn voor bestuurders van VvE’s. Wij kunnen u dit werk uit handen nemen en het kosteloos voor u aanvragen wanneer u ons daarvoor machtigt.

Lees verder

020 - 787 0835 Offerte aanvragen