Geen doorsnee vastgoedadviesbureau

De wereld van vastgoedinspecties en meerjarenonderhoudsplannen is ingedut. Daarom laat Laan35 zien dat het anders kan. Frisser, levendiger, slimmer en waar mogelijk ook sneller. Lees hieronder over onze visie op vastgoed of kijk meteen op onze vacaturepagina.

Werkwijze

Vastgeroeste werkwijzen en ouderwetse processen houden wij tegen het licht om te kijken of wij dat sneller, slimmer of beter kunnen doen. Met een jong, ambitieus en hoogopgeleid team blazen wij de sector nieuw leven in. Dat doen wij op drie manieren:

We leveren altijd kwaliteit

Ambities en vernieuwingsdrang zijn alleen wat waard als je de basis volledig onder de knie hebt. Daarom zorgen wij altijd voor grondige en gestructureerde analyses, plannen en adviezen. We houden elkaar intern scherp met diverse controles en houden ons kennisniveau op peil door scholing.

We helpen elkaar groeien

Of het nou gaat om onze klanten of onze collega’s, wij doen wat we doen om elkaar verder te helpen. Onze klanten helpen we door zekerheid en overzicht te bieden in de vorm van onze plannen. Onze collega’s helpen om intern verder te groeien, waarmee we Laan35 als geheel uiteindelijk ook verder brengen. En met onze kennis en expertise van het verduurzamen van vastgoed dragen wij ook ons steentje bij aan een duurzamere wereld.

We blijven flexibel

Wie zaken wil vernieuwen of verbeteren, moet gebruikmaken van nieuwe ontwikkelingen. Dat betekent flexibel zijn, zowel mentaal als fysiek. Wij blijven onszelf ontwikkelen en houden elkaar op de hoogte van vernieuwingen in de sector. En net zo makkelijk wisselen we tussen werken op kantoor, op locatie of thuis.

Dat deze aanpak succesvol is, blijkt uit ons groeiende team. Steeds meer vastgoedeigenaren en VvE’s ontdekken de voordelen van onze werkwijze en dus zijn wij altijd op zoek naar ambitieuze mensen die onderdeel willen worden van ons team.

Wordt Laan35 jouw nieuwe werkadres?

Bekijk vacatures

Meer weten over werken bij Laan35?

Neem dan contact op met Frederik van der Schuit

020 - 787 0835 Offerte aanvragen