Laan35 is in staat om een brandscan voor u uit te voeren. Om de brandveiligheid in het gebouw te waarborgen heeft u inzicht nodig in waar deze brandrisico’s zich voordoen.

Ieder gebouw moet voldoen aan de eisen die gesteld zijn omtrent de brandveiligheid. In de praktijk is een gebouw echter niet altijd meer brandveilig bij gebruik (zeker niet ten opzichte van hedendaagse wet en regelgeving). Zo kan het zijn dat bij verbouwing niet wordt gelet op de brandscheidingen in het gebouw, kunnen vluchtdeuren geblokkeerd zijn of wordt de ontruimingsplattegrond niet aangepast naar aanleiding van de verbouwing.

Laan35 kan op verschillende niveaus een brandscan voor u uitvoeren. Denk hierbij aan een quickscan of een uitgebreide scan waar alle onderdelen van een gebouw worden geanalyseerd. Naar aanleiding van een intakegesprek met een van onze inspecteurs wordt de benodigde informatie verzameld. Hierna volgt een dossieronderzoek en een inspectie van het gebouw.

Hierbij worden de brandveiligheidsvoorzieningen op locatie opgenomen en beoordeeld. De centrale schachten van het gebouw of woning worden steekproefsgewijs geïnventariseerd. Na afloop van de inspectie wordt alle voorgaande informatie en advies van onze adviseur opgesteld in een rapport. Dit rapport wordt binnen een week bij u aangeleverd.

Wilt u dat er iemand met kennis van zaken met u meekijkt of heeft u meer inzicht nodig in de brandveiligheid van het gebouw? De specialisten van Laan35 staan voor u klaar. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen voor eventuele vragen of plan vrijblijvend een adviesgesprek in.

020 - 787 0835 Offerte aanvragen