Zorginstellingen

Voor continuïteit, veiligheid en hygiëne

Bewoners of gebruikers van het zorgvastgoed verdienen uw uiterste aandacht. Een zorginstelling is daarbij ook een omgeving die een andere aanpak verreist dan elk type vastgoed. Veiligheid gezondheid en continuïteit zijn belangrijke factoren die meewegen in het welzijn van de bewoners of gebruikers van het pand. Daarbij is het cruciaal dat de installaties hier ook goed werken. In sommige gevallen is dit zelfs van levensbelang.


Voor continuïteit, veiligheid en hygiëne

Laan35 ondersteunt en adviseert zorgvastgoed. Dit gaat over vastgoed met een functie voor verpleging, verzorging, behandeling en onderzoek. Dit doen wij vooral met 24/7 aandacht voor uw proces in de zorg. Dit betekent dat wij bijvoorbeeld nadenken over openingstijden en het onderhoud op een slimme manier inplannen zodat gebruikers of patiënten hier geen hinder aan ondervinden.

Met een combinatie van kennis en expertise van zowel de techniek en het zorgvastgoed, ondersteunen wij u bij het maken van keuzes die passen bij uw zorgvastgoed en werkzaamheden. Zo snappen wij ook hoe belangrijk installaties in een zorginstelling kunnen zijn. Een goede luchtbeheersysteem is minstens zo belangrijk en draagt bij aan het welzijn van de medewerkers en bezoekers. Onze technische specialisten kunnen dit allemaal voor u inventariseren en in kaart brengen.


Toekomstbestendige zorgvisie

Daarbij bieden wij u een betrouwbaar en objectief beeld over de staat van het vastgoed en de bijbehorende kosten. De werkzaamheden gedurende het onderhoudsproces kunnen wij ook op een efficiënte wijze volledig voor u invullen. Met de juiste voorbereiding en toezicht heeft u hier geen omkijk meer naar. Hierbij bereiden wij de werkzaamheden voor en zorgen wij ervoor dat deze volgens de gewenste manier door een professionele én voordelige partij worden uitgevoerd voor oplevering.

Door kritisch en betrokken te zijn bij uw processen zorgt Laan35 ervoor dat u zich kan focussen op uw corebusiness: het leveren van goede zorg. Wilt u weten waarmee wij u nog meer van dienst kunnen zijn? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over zorgvastgoed of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan met een van onze adviseurs.

Overige werkgebieden

VvE en VvE beheer

Risicogestuurd en kostenbesparend resultaat

Woningcorporaties

Nauwe samenwerking met aandacht voor bewoners en markt

Industrie

Met aandacht voor al uw processen
rijksmuseum

Cultuur

Voor mens, kunst en cultuur
OSB

Onderwijs

Gezamenlijk bouwen wij aan onze toekomst
Hotels

Hotels

Voor recreatief verblijf en gebruik
Den Haag binnenplaats

Gemeenten

Met visie op de maatschappij
020 - 787 0835 Offerte aanvragen