VvE en VvE Beheer

Risicogestuurd en kostenbesparend resultaat

U als vereniging van eigenaren (VvE) houdt zich bezig met de belangen van de eigenaren waaronder het in stand houden van het gebouw en het onderhouden van de gemeenschappelijke ruimtes. Denk hierbij aan dakbedekking, gevelonderhoud, brandveiligheid, schilderwerk, trappenhuis etc.

De onderhoudswerkzaamheden zijn voor een VvE van groot belang. Naast het woonplezier voorkomt u hiermee onnodige kosten en schade die kostenbesparend zijn op de langere termijn.


Risicogestuurd en kostenbesparend resultaat

Laan35 ondersteunt al jaren VvE beheerders, bestuurders en vereniging van eigenaren met het onderhouden van het vastgoed. Met visuele inspecties aan de hand van een conditiemeting, conform de NEN 2767, maakt Laan35 meerjarenonderhoudsplannen (MJOP’s) voor VvE’s. Daarbij inventariseren wij het vastgoed waarna wij u daar in begeleiden tot aan oplevering van de werkzaamheden.

Of u nu VvE-beheerder bent of bestuurder van een VvE, wij kunnen u ondersteunen met vraagstukken zoals: “Welke onderhoudswerkzaamheden staan er in een MJOP en wat voor prijskaartje hangt hier aan?” “Heb ik te maken met onvoorziene kosten?” “Kan ik kosten besparen door werkzaamheden slim in te delen of zelfs te verduurzamen?”

Deze vraagstukken nemen we graag samen met u door. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over wat wij kunnen betekenen voor uw VvE? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over wat wij kunnen betekenen voor uw VvE? Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen, plan vrijblijvend een adviesgesprek in met een van onze adviseurs of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Overige werkgebieden

Woningcorporaties

Nauwe samenwerking met aandacht voor bewoners en markt

Industrie

Met aandacht voor al uw processen
rijksmuseum

Cultuur

Voor mens, kunst en cultuur
OSB

Onderwijs

Gezamenlijk bouwen wij aan onze toekomst

Zorginstellingen

Voor continuïteit, veiligheid en hygiëne
Hotels

Hotels

Voor recreatief verblijf en gebruik
Den Haag binnenplaats

Gemeenten

Met visie op de maatschappij
020 - 787 0835 Offerte aanvragen