Onderwijs

Gezamenlijk bouwen wij aan onze toekomst

Gezamenlijk bouwen wij aan onze toekomst

Een schoolgebouw of universiteit is veelzijdig. Naast het faciliteren van onderwijs wordt er gespeeld, gewerkt en gesport. Jaarlijks heeft een onderwijsinstelling of kinderopvang te maken met een nieuwe toestroom aan kinderen, leerlingen en leerkrachten. Veiligheid, gezondheid en comfort zijn cruciaal voor de continuïteit van een onderwijsinstelling. Denk hierbij aan een optimale luchtkwaliteit. Hierdoor is het belangrijk dat u onderhoudswerkzaamheden goed en tijdig worden uitgevoerd.

Laan35 informeert en begeleidt u hier graag in. Dit doen wij voor vastgoed van primaire, secundaire en hoger onderwijs. Daarbij ondersteunen wij ook vastgoed in de dienstverlening zoals een kinderdagopvang of peuterspeelzaal. Wilt u graag verduurzamen of heeft u inzicht of begeleiding nodig in het onderhoud? Dan zetten wij dit graag voor u neer.


Laan35 zorgt ervoor dat u onderwijs kunt blijven geven

De kundige en ervaren inspecteurs van Laan35 voorzien onderwijsinstellingen van advies dat bijdraagt aan zowel primaire als secundaire onderwijsprocessen. Op deze manier kunt u zich representatief opstellen voor nieuwe leerlingen, leerkrachten en andere bezoekers. Voor inspecties en onderhoudswerkzaamheden maken wij plannen die het meest geschikt zijn voor u. Hierbij houden wij rekening met het moment van onderhoud op zowel de korte termijn als lange termijn (planmatig). Zo is het gebruikelijk dat grote onderhoudswerkzaamheden in de vakanties worden gepland. Op deze manier bent u zonder hinder voorzien van de beste omgeving om te leren, te werken, sporten en te bewegen.

Met gedegen ervaring in verduurzamingsmaatregelen en circulariteit adviseren wij onderwijsinstellingen ook over verdere mogelijkheden over het binnenklimaat en de verlaging van exploitatiekosten.

Door duidelijke communicatie, afspraken en de juiste inzichten voorzien wij u graag in en plan en advies om ervoor te zorgen dat u inzicht heeft op uw vastgoed, onderhoud behoevende bouwdelen en installaties.

Bent u benieuwd waar wij u mee kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen, plan vrijblijvend een adviesgesprek in met een van onze adviseurs of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Overige werkgebieden

VvE en VvE beheer

Risicogestuurd en kostenbesparend resultaat

Woningcorporaties

Nauwe samenwerking met aandacht voor bewoners en markt

Industrie

Met aandacht voor al uw processen
rijksmuseum

Cultuur

Voor mens, kunst en cultuur

Zorginstellingen

Voor continuïteit, veiligheid en hygiëne
Hotels

Hotels

Voor recreatief verblijf en gebruik
Den Haag binnenplaats

Gemeenten

Met visie op de maatschappij
020 - 787 0835 Offerte aanvragen