Industrie

Met aandacht voor al uw processen

Waar de fabriek staat, waar in het magazijn gewerkt wordt, waar het transport plaatsvindt: de locatie is een cruciaal onderdeel van het productieproces in de industrie en draagt bij aan de continuïteit in het proces. Wanneer een goede locatie niet wordt gefaciliteerd, zal dit niet alleen invloed hebben op het proces maar ook het eindresultaat en de economische bijdrage. Daarbij biedt een goede huisvesting de veiligheid en comfort voor gebruikers.


Met aandacht voor al uw processen

Laan35 zorgt ervoor dat u kunt blijven draaien en u kan focussen op uw corebusiness. Uw werkzaamheden en het proces zijn bij ons prioriteiten waar wij goed rekening mee houden. Een duidelijk beeld van alle installaties en bouwdelen binnen het vastgoed is hierbij ook onmisbaar. Voor optimale continuïteit wilt u dit laten inventariseren door een specialist die u kan voorzien van betrouwbaar inzicht en de bijbehorende staat van het gebouw. De specialisten van Laan35 maken dit aan de hand van een grondige inspectie, inzichtelijk voor u. Ons advies is voorzien van een duidelijke onderbouwing en begroting. Hierdoor bent u voorzien van betrouwbare informatie om uw onderhoudsactiviteiten goed en tijdig uit te voeren, zonder dat u iets over het hoofd ziet.

Onze adviseurs zijn daarbij in het bezit van de juiste kennis en expertise op het gebied van software voor onderhoud en de techniek, waardoor u voorzien bent van een slimme planning. Daarbij kunnen wij ook met u meedenken over een efficiënt en duurzaam klimaat en werkwijze.

Samen met onze klanten en partners zijn wij altijd op zoek naar een langdurig samenwerkingsverband om zo gezamenlijk waarde toe te kunnen voegen aan uw wensen en behoefte. Wij vertellen u hier graag meer over. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of plan vrijblijvend een adviesgesprek in.

Overige werkgebieden

VvE en VvE beheer

Risicogestuurd en kostenbesparend resultaat

Woningcorporaties

Nauwe samenwerking met aandacht voor bewoners en markt
rijksmuseum

Cultuur

Voor mens, kunst en cultuur
OSB

Onderwijs

Gezamenlijk bouwen wij aan onze toekomst

Zorginstellingen

Voor continuïteit, veiligheid en hygiëne
Hotels

Hotels

Voor recreatief verblijf en gebruik
Den Haag binnenplaats

Gemeenten

Met visie op de maatschappij
020 - 787 0835 Offerte aanvragen