Hotels

Voor recreatief verblijf en gebruik

Voor recreatief verblijf en gebruik

Hotelvastgoed maakt meer dan ander commercieel vastgoed deel uit van het product, dat aangeboden wordt aan de uiteindelijke klant. Het onderhoud en de inrichting van het vastgoed zijn factoren die direct invloed hebben op het resultaat van de bedrijfsvoering. De ‘look and feel’, afwerking en inrichting van een hotel zijn belangrijke onderdelen waar de gast voor betaalt en dragen bij aan de beleving en waardering van de gast.

Het onderhoud van hotels en vakantiehuizen moet voldoen aan specifieke eisen en vergt een sterk staaltje flexibiliteit. Het is van belang dat de onderhoudswerkzaamheden slim ingepland worden zodat werknemers zich kunnen focussen op hun bedrijfsvoering en gasten kunnen genieten van een fijn verblijf. Dit betekent dat het onderhoud van het vastgoed op voorhand goed moet worden gepland en er weinig ruimte is voor fouten.

Betrouwbaar inzicht, budgettering, ontwerp en planning van de onderhoudswerkzaamheden vormen een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling en verbetering van hotelvastgoed. Dit zijn zelfs kritische succesfactoren die invloed kunnen hebben op de waarde van het vastgoed.


Toekomstbestendig en onderbouwd

Laan35 ondersteunt hotels en recreatievoorzieningen met het begrijpelijk maken van onderhoudswerkzaamheden. Een goede opzet van investeringskosten voor vastgoedontwikkeling en in stand houding is essentieel. Daarbij onderbouwen wij deze kosten voor u zodat u een goed overzicht heeft van alle werkzaamheden en de kosten.

Ook is laan35 in staat uw te voorzien van advies op het gebied van verduurzaming en circulariteit. Daarbij bieden wij u een compleet pakket aan van technisch beheer of kunnen wij de onderhoudswerkzaamheden voorbereiden, onder toezicht houden en begeleiden.

Bent u benieuwd waar wij u mee kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen, plan vrijblijvend een adviesgesprek in met een van onze adviseurs of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Overige werkgebieden

VvE en VvE beheer

Risicogestuurd en kostenbesparend resultaat

Woningcorporaties

Nauwe samenwerking met aandacht voor bewoners en markt

Industrie

Met aandacht voor al uw processen
rijksmuseum

Cultuur

Voor mens, kunst en cultuur
OSB

Onderwijs

Gezamenlijk bouwen wij aan onze toekomst

Zorginstellingen

Voor continuïteit, veiligheid en hygiëne
Den Haag binnenplaats

Gemeenten

Met visie op de maatschappij
020 - 787 0835 Offerte aanvragen