Gemeente

Met visie op de maatschappij

Visie op de maatschappij

Maatschappelijk vastgoed bestaat uit vastgoed dat een maatschappelijk belang dient. Denk hierbij aan het vastgoed met een publieke functie zoals welzijn en cultuur, onderwijs, kunstwerken, monumentale panden, sportvoorzieningen, gezondheid maar ook voor bedrijfsvastgoed voor gemeentelijke organisaties zoals een gemeentehuis of stadhuis.

Slecht of weinig inzicht in het vastgoedportefeuille van maatschappelijk vastgoed kan leiden tot inefficiënte situaties voor een gemeente. Wij adviseren u graag met betrouwbaar inzicht zodat u in staat bent om de juiste keuzes te maken voor onderhoud.


Integraal afwegen, afstemmen en koppelen

Laan35 heeft ervaring en kennis over maatschappelijk vastgoed en voert al jaren onderhoud en beheer voor verschillende gemeenten in Nederland. Aan de hand van grondige inspecties voorzien wij u van de juiste inzichten over onderhoud en de kosten hiervan.

Met onze input bent u voorzien van de juiste ingrediënten om uw keuzes af te wegen, af te stemmen en met elkaar te koppelen voor optimaal onderhoud. Op deze manier bent u in staat om efficiënte beslissingen te maken op het gebied van onderhoud en investering. Hierbij zijn wij ook in staat om deze onderhoudsactiviteiten voor u te beheren en te begeleiden.

Op een slimme wijze wordt het onderhoud naar concrete acties vertaald, gepland en uitgevoerd. U hoeft u zich hierbij geen zorgen te maken over planmatig onderhoud of dagelijks onderhoud. Denk hierbij aan het afhandelen van klachten en storingen of het aanstellen van de juiste aannemer voor uw onderhoudswerkzaamheden. Met een breed netwerk en kennis van goed onderhoud zijn wij ook in staat om voordelige en professionele partijen te werven en u met de gewenste coördinatie en beoordeling te ondersteunen.

Laan35 is verder in staat om ondersteuning te bieden op het gebied van vastgoedbeheersystemen voor maatschappelijk vastgoed. Met ervaring op het gebied van verschillende vastgoedbeheersoftware zoals O-prognose, Planon en Axxerion bent u in staat om meer grip te krijgen op al uw onderhoudswerkzaamheden en talloze informatiestromen binnen uw vastgoedportefeuille.

Bent u benieuwd waar wij u mee kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of plan vrijblijvend een adviesgesprek in met een van onze adviseurs.

Overige werkgebieden

VvE en VvE beheer

Risicogestuurd en kostenbesparend resultaat

Woningcorporaties

Nauwe samenwerking met aandacht voor bewoners en markt

Industrie

Met aandacht voor al uw processen
rijksmuseum

Cultuur

Voor mens, kunst en cultuur
OSB

Onderwijs

Gezamenlijk bouwen wij aan onze toekomst

Zorginstellingen

Voor continuïteit, veiligheid en hygiëne
Hotels

Hotels

Voor recreatief verblijf en gebruik
020 - 787 0835 Offerte aanvragen