Cultuur

Voor mens, kunst en cultuur

Voor mens, kunst en cultuur

Cultureel vastgoed brengt mens, kunst en cultuur samen en is tevens een verzamelplaats voor kostbare kunstobjecten en installaties. Hierbij kunt u denken aan musea, evenementlocaties, theaters, bioscopen en ander vastgoed met een culturele functie. Een optimale beleving, veiligheid en continuïteit zijn hierbij van groot belang. Om dit te bereiken wilt u kunnen blijven rekenen op het vastgoed en is het noodzakelijk dat u een duidelijk beeld heeft van de bijbehorende kosten.

Cultureel vastgoed maakt deel uit van het product, dat wordt aangeboden aan de uiteindelijke klant en draagt bij aan de beleving van deze klanten. Juist om deze reden is het cruciaal om het vastgoed tijdig en op een planmatige wijze uit te voeren om achterstallig onderhoud en onnodige kosten te voorkomen en de juiste beleving te behalen. Maar hoe kunt u deze beleving bieden? Hoe zorgt u ervoor dat uw bezoekers zich op hun gemak voelen? Wij helpen u hier graag in verder.


Objectief en inzichtelijk

Naast het inzichtelijk maken van de onderhoudswerkzaamheden ondersteunen wij cultureel vastgoed door de juiste begroting. Hierbij onderbouwen wij goed wat u nodig heeft en waarom. Dit vormt een leidraad voor een duidelijk budget. Daarnaast kunnen wij u ook ondersteunen in de inventarisatie van het vastgoed en kunnen wij u ook voorzien van consultancy op het gebied van software en het slim plannen en uitvoeren van activiteiten.


Duurzaamheid

Wij denken ook graag met u mee over duurzaamheidsaspecten en adviseren u hierbij graag over de juiste partijen. Denk aan een museum die een efficiëntieslag kan maken op haar luchtbehandelingsinstallatie. Door actief het energieverbruik te meten kunnen wij u adviseren over mogelijkheden om het vastgoed te optimaliseren. Met de benodigde kennis zorgt u ervoor dat het vastgoed efficiënt en toekomstbestendig is.

Wij delen graag onze kennis met u en voorzien u graag in het gemak en expertise. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen, plan vrijblijvend een adviesgesprek in met een van onze adviseurs of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Overige werkgebieden

VvE en VvE beheer

Risicogestuurd en kostenbesparend resultaat

Woningcorporaties

Nauwe samenwerking met aandacht voor bewoners en markt

Industrie

Met aandacht voor al uw processen
OSB

Onderwijs

Gezamenlijk bouwen wij aan onze toekomst

Zorginstellingen

Voor continuïteit, veiligheid en hygiëne
Hotels

Hotels

Voor recreatief verblijf en gebruik
Den Haag binnenplaats

Gemeenten

Met visie op de maatschappij
020 - 787 0835 Offerte aanvragen