Bedrijfsonroerend goed (BOG) en stichtingen

Met oog voor proces en klant

Een goed onderhouden bedrijfspand draagt bij aan tevreden bezoekers en gebruikers. Dat heeft een positieve invloed op de sfeer in het pand en zorgt ervoor dat het pand zijn waarde blijft behouden. Daarbij zorgt het ervoor dat u de juiste uitstraling kunt blijven behouden voor uw klanten en gebruikers en voorkomt u schade en onvoorziene gebeurtenissen.

Laan35 ondersteunt bedrijfsonroerend goed (BOG) en stichtingen met het onderhouden van het vastgoed. Hierbij kunt u denken aan een bedrijfsruimte, kantoorruimte, winkelruimte, beleggingspanden of bedrijfspanden.


Met oog voor proces en klant

Laan35 weet als geen ander hoe belangrijk uw bedrijfsbelangen zijn. Wij zorgen er daarom voor dat u altijd door kunt gaan. De inspecties van Laan35 worden door kundige inspecteurs uitgevoerd die u behoefte begrijpen. Een slecht onderhouden dak kan in een winkel bijvoorbeeld voor lekkage zorgen.

Wij zorgen ervoor dat u geen schade en opstoppingen ondervindt in uw primaire proces, dat u niet stil staat en dit niet ten kosten gaat van het winkelplezier van uw klanten. Zelfs na een lekkage of opstopping kunt u bij ons terecht voor advies. Zonder overlast, voor maximaal rendement en resultaat.

Wij voorzien vastgoedeigenaren en beheerders met duidelijke communicatie van technische, bouwkundige en financiële onderbouwing in het onderhoud die kostenbesparend zijn op de lange termijn. Hierbij hechten wij veel waarde aan een goede relatie en samenwerkingsverband. Wij leggen een sterke focus op continuïteit van het proces, huurderstevredenheid en de aantrekkingskracht van bezoekers.


Toekomstbestendig

Verder kunnen wij u adviseren over interne verbetermogelijkheden op het gebied van duurzaamheid, software en slimme planning van onderhoud. In de uitvoering kan Laan35 u ook voorzien van advies door een inventarisatie, een conditiemeting aan de hand van een NEN 2767 en de voorbereiding en toezicht van het onderhoud. Dit betekent dat u bij ons meer grip heeft op het vastgoed en u geen omkijk meer hoeft te hebben naar de uitvoering.

Wij gaan graag met u in gesprek over uw onderhoudswerkzaamheden en voorzien u graag van advies over hoe u het bedrijfsvastgoed aantrekkelijk en toekomstbestendig kunt maken. Bent u opzoek naar een partij die deze werkzaamheden voor u kan overnemen en begeleiden? Dan kunnen wij u ook uiteraard verder helpen. Neem gerust contact op met een van onze adviseurs ons op voor eventuele vragen over onze dienstverlening.

Overige werkgebieden

VvE en VvE beheer

Risicogestuurd en kostenbesparend resultaat

Woningcorporaties

Nauwe samenwerking met aandacht voor bewoners en markt

Industrie

Met aandacht voor al uw processen
rijksmuseum

Cultuur

Voor mens, kunst en cultuur
OSB

Onderwijs

Gezamenlijk bouwen wij aan onze toekomst

Zorginstellingen

Voor continuïteit, veiligheid en hygiëne
Hotels

Hotels

Voor recreatief verblijf en gebruik
Den Haag binnenplaats

Gemeenten

Met visie op de maatschappij
020 - 787 0835 Offerte aanvragen