Verduurzaming

Toekomstbestendig en kostenbesparend.

Steeds meer vastgoed in Nederland wordt verduurzaamd. De afgelopen jaren is de belangstelling en ambitie om dit te doen sterk toegenomen. Immers, in 2050 moeten alle gebouwen in Nederland energieneutraal zijn. Daarbij geldt dat kantoorgebouwen voor 2023 verplicht een C-label moeten hebben. Verduurzamingsmaatregelen aan een gebouw en installaties dragen bij aan een positief imago en maken een pand aantrekkelijker voor potentiele kopers, huurders en gebruikers. De behoefte om te verduurzamen voor een betere leef en werkomgeving speelt een steeds grotere rol in de maatschappij. Een kantoor of onderwijsinstelling dat voorzien is van een de duurzaam klimaat draagt naast kostenbesparing ook bij aan een optimale prestatie.
Contact opnemen Vrijblijvende offerte


Bespaar kosten

Bovendien kunt u bij de verduurzaming van het vastgoed een hoop kosten besparen en de waarde van het vastgoed verhogen. Denk hierbij aan de verlaging van de exploitatiekosten op de lange termijn door slimme technieken en installaties. Hierbij zijn er voor een vereniging van eigenaren (VvE) ook diverse subsidies waar aanspraak op gemaakt kan worden, die het nog interessanter maken om het gebouw te verduurzamen.


Quickscan

Laan35 helpt u bij het inzichtelijk maken van de mogelijkheden op het gebied van verduurzaming aan het desbetreffende vastgoed. Op basis van een QuickScan kan Laan35 u voorzien van maatwerkadvies en u daar ook in begeleiden. Hierbij ontvangt u advies over de prestaties en verduurzamingpotentie per gebouw met aandacht voor klimaat, gezondheid en veiligheidsaspecten.


Subsidie voor VvE

Om u nog beter van dienst te zijn kunnen wij, als gemachtigde, een subsidie voor u aanvragen. U kunt hierbij profiteren van een SEEH-subsidie die op kan lopen tot wel 75%! Uiteraard maken wij dit allemaal graag inzichtelijk voor u tijdens een kennismakingsgesprek. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of plan vrijblijvend een adviesgesprek in.

Totale verduurzaming

Of het nu gaat om de transitie van het vastgoedobject of uw woning, voor advies, begeleiding en toezicht bij verduurzaming bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden waarop wij het vastgoed duurzaam, toekomstbestendig en veilig kunnen maken.

Overige oplossingen

Duurzaam meerjarenonderhoudsplan

Een overzicht van al uw onderhoudswerkzaamheden, kosten en duurzaamheidsambities.

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Weet wanneer en waarom u welk onderhoud moet uitvoeren met het meerjarenonderhoudsplan van Laan35.

Voorbereiding en toezicht

Goede voorbereiding, begeleiding en afronding. Wie voor Laan35 kiest, gaat voor gemak en nazorg.

Technisch beheer

Bewaking en beheer van alle dagelijkse en projectmatige onderhoudswerkzaamheden.
Consultancy bij bouw

Consultancy

Inrichting en ondersteuning bij alle software voor vastgoedbeheer. Efficiënt en geautomatiseerd.
020 - 787 0835 Offerte aanvragen