Dagelijks en projectmatig technisch beheer

Laan35 ontzorgt

Contact opnemen

Dagelijks technisch beheer

Wij bieden dagelijks technisch beheer aan voor VvE’s en commercieel vastgoed: we zorgen voor een snelle en goede afhandeling van storingen, zodat de bewoners/gebruikers van uw gebouw(en) hier zo min mogelijk hinder van ondervinden.

Dankzij speciale software kunnen wij snel en accuraat reageren op storingsmeldingen, hebben we het proces van storingsafhandeling scherp in het vizier en wordt de melder altijd voorzien van een update. Voor het verhelpen van storingen maken we enkel gebruik van zorgvuldig geselecteerde partijen die deskundig én voordelig zijn. In geval van klachten over de afhandeling komen we altijd ter plekke kijken. Op deze manier houden wij zowel de bewoners als de eigenaren, VvE-bestuurders en beheerders maximaal tevreden.

Wij kunnen al uw vastgoed beheren, controleren en onderhouden. Onze hoogopgeleide technisch medewerkers staan hierbij garant voor kwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze zorgvuldige planning maakt dat u nooit voor verrassingen staat en dat u altijd een volledig overzicht heeft van het onderhoudsproces. Hierdoor blijft uw vastgoed in de juiste staat tegen het gewenste wooncomfort of rendement.

Bij ons kunt u terecht voor het technisch beheer van alle mogelijke vastgoedobjecten, ongeacht de grootte, ligging of complexiteit: van commercieel vastgoed tot en met woningen en van beleggingsobjecten tot en met industrieel vastgoed. Wij denken graag met u mee over doelstellingen, strategie en onderhoud.

Projectmatig technisch beheer

Ook voor technisch beheer tijdens projecten kunt u bij ons aankloppen, want wij kunnen voor u onderhoudswerkzaamheden begeleiden van begin tot en met eind. Daarbij kijken wij kritisch naar de noodzaak van werkzaamheden en hebben we oog voor het slim en voordelig combineren van werkzaamheden.

We zijn bekend met grote complexe vraagstukken, zoals asbestverwijdering of renovatie van woningen, maar ook met de begeleiding van kleinere projecten, zoals schilderwerkzaamheden aan voor- of achtergevels van verticaal gesplitste panden. Bij elk project doen we ons uiterste best om de werkzaamheden voordelig, praktisch en georganiseerd te laten verlopen zodat de overlast minimaal en het resultaat maximaal is.

Voor het dagelijks en projectmatig technisch beheer staan wij altijd open voor overleg en delen graag onze kennis met u. Hoe eerder u ons bij de uit te voeren werkzaamheden betrekt, hoe beter we u kunnen adviseren.

 

De voordelen van ons dagelijks technisch beheer:

 • Altijd op de hoogte van het onderhoud van uw vastgoed door regelmatige (foto)rapportages;
 • Coördinatie met bewoners en uitvoerders;
 • 24/7 telefonisch bereikbaar voor storingen;
 • Altijd directe actie in geval van storingen;
 • Controle van storingsafhandeling;
 • Pas betaling naar uitvoerende nacontrole en oplevering;
 • Persoonlijk aanspreekpunt;
 • Overzicht van regelmatig terugkerende klachten, zodat deze planmatig kunnen worden aangepakt;
 • Nooit meerdere facturen voor het verhelpen van dezelfde storing.

De voordelen van ons projectmatig beheer: 

 • Ruime ervaring met het aanbesteden van grote en kleine projecten;
 • Kritisch op de voorbereiding, uitvoering en controle van de werkzaamheden;
 • Actueel inzicht in meer- en minderwerk dankzij onze rapportages;
 • Duidelijke onderbouwde keuzes voor besturen en beheerders;
 • Kostenbesparing door slimme planning;
 • Minimale overlast, minimale kosten en maximaal resultaat dankzij goede samenwerking met u en de aannemer;
 • Besparing van geld en tijd door uitgekiende aanbesteding.

Wilt u meer informatie over technisch beheer of direct een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in.

"Als verantwoordelijke voor 50 VvE’s ontvang ik het liefst snelle en heldere offertes van een partij die kennis van zaken heeft. Met Laan35 wordt ik als VvE manager ontzorgd en weet ik dat de VvE een goed eindproduct krijgt."
D. Hompes – VvE manager – VvE-NL