Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Want elk pand is uniek

Vrijblijvende offerte aanvragen

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP of MOP), meerjarenplanning, meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB of MOB), meerjarenbegroting, technisch meerjarenplan (TMP) – het zijn allemaal verschillende termen voor hetzelfde.

Meestal geeft een meerjarenonderhoudsplan alleen inzicht in het planmatige onderhoud van uw gebouw(en). Ons meerjarenonderhoudsplan gaat veel verder: door het gebruik van foto’s krijgt u duidelijk inzicht in de gebreken, wij adviseren over herstel en renovatie en bovenal geven we u handvatten voor voordelig en goed onderhoud voor de komende 25 jaar.

Wij hechten veel waarde aan goede communicatie. Daarom kunt u onze medewerkers gerust om uitleg vragen en met hen meelopen door uw gebouw(en). Wij komen gemaakte afspraken na en werken alleen met VCA-gecertificeerde medewerkers die kritisch en enthousiast zijn.

Als we een meerjarenonderhoudsplan opstellen maken we eerst een afspraak voor een uitgebreide visuele inspectie van het vastgoed. Tijdens deze inspectie beoordelen we uw gebouw(en) conform NEN2767, waarmee een objectieve en eenduidige verslaglegging wordt gegarandeerd. Als u dat wenst bespreken we eventuele gebreken direct met u. De inspecteur maakt van alle gebreken foto’s. Vervolgens stelt de inspecteur een realistische planning op waarin de kosten van alle onderhoudswerkzaamheden worden opgenomen. Eventueel gewenste aanpassingen worden door ons tot zes maanden na oplevering kosteloos doorgevoerd.

Wij hebben zeer ruime ervaring met het opstellen van gedegen meerjarenonderhoudsplannen en het keuren van bouwkundige objecten. Complexe panden, moeilijke locaties en onderliggende splitsingsaktes zijn voor ons geen enkel probleem.

Wilt u graag een offerte voor een meerjarenonderhoudsplan ontvangen? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hierbij ook een MJOP-voorbeeld.

Wij verzorgen ook MJOP’s voor grote VvE’s (waarin meer dan 100 appartementsrechten gevestigd zijn).

De voordelen van ons meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op een rij:

  • U ontvangt een MJOP-voorbeeld bij de offerteaanvraag;
  • Volledige inspectie van uw pand met persoonlijke uitleg;
  • Hoge kwaliteit
  • Aanbevelingen voor herstel en renovatie;
  • Prettig leesbaar en begrijpelijk geformuleerd, zowel voor bestuurder als uitvoerder;
  • Foto’s van alle geconstateerde gebreken;
  • Snelle levering door heel Nederland;
  • Conform de wettelijke regelgeving omtrent het reservefonds per 01-01-2017;
  • Exports uit onze software (O-prognose) naar Twinq, REMS, MC Main, Informant en alle beheersoftware.

Vrijblijvend een offerte voor een MJOP?

Laat hier uw gegevens achter en ontvang snel een offerte.

"Laan35 heeft een duidelijk leesbaar MJOP opgeleverd, waarbij er ook achteraf goede service is verleend."
H. Broers – Voorzitter VvE Prinsengracht 284 (7 appartementen) – Amsterdam