Inventarisatie

Laan35 heeft oog voor elk detail

Contact opnemen

Wanneer u meer inzicht wenst in uw vastgoed, kan Laan35 dit voor u verzorgen door uw vastgoed op elementniveau vast te leggen. Hiervoor inventariseren wij alle onderhoudsbehoevende elementen op basis van onze inventarisatiemethodiek, die van u of de NEN3699. Wij denken graag met u mee om uw wensen en behoefte in kaart te brengen en hier op in te spelen. Of dit nu gaat om NEN2767-conditiemetingen, een kostprijs dekkende huur of dat u een complete inventarisatie van uw technische installaties wilt, dit is allemaal mogelijk. Wij zorgen er na een pilotproject voor dat de inventarisatie aan uw wensen voldoet en dat u niet alleen nu maar ook voor de toekomst goed inzicht heeft in uw vastgoed.

Laan35 heeft de slagkracht om op korte termijn grote hoeveelheden data te generen en de uitkomsten inzichtelijk te maken in diverse vastgoedbeheersingssystemen.

"Wij vragen graag offertes op bij Laan35 omdat de prijs en kwaliteit zich goed verhouden en de planningen helder en leesbaar zijn voor onze klanten."
P. Van Der Laan – Directeur – VvE Gemak